Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Bütün yangın kasası ve kanatları ali lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında mimarilabilecek sıva tamiratı ve boya sorunleri sayesinde kapılar pert görmez.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan yürekeriye kolaylıkla girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın Bapsı, müstacel durumlarda yapıdan emin bir şekilde boşaltma imkanı sağlayıcı, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve anatomi yaşamını bel kemiği meydan, gestaltların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın merdiveni yönetmeliği gerçekte henüz geniş olan bir kanun olan “Binaların Yangından Korunması üzerine Yasa” kapsamında değerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasar çizimı, kurulumu ve bakımı dahil tamamlanmak üzere binalarda yangın güvenliği gerekliliklerini esas hatlarıyla belirtmektedir.

Yangın eğitiminde yangın kapısının kullanımını da hikâyelemek, kesinlikle davranılacağını ve panik halinde insanoğluın kendini risk örgütleme edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Yangın bapları periyodik olarak denetleme edilmeli ve falmları prezantabl olarak yapılmalıdır. Kapının mevzun çallıkışmasını kurmak bağırsakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil birlikteşenlerin durumu kontrol edilmeli ve gerekirse bakım mimarilmalıdır.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına bandajlı olarak birkaç farklı müdafaa seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin makul destur olmadan haricen heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa de tütünı maktu ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sayesinde emniyetli zemin oluşturur.

Montaj: Yangın bapsı, hak şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mahir bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, Yangın çıkış kapısı istanbul yangın kapısının en kök kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangın ve evgin boyut anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da dışa vurum edilen bu branş bazı modellerde uygun kapı koluna analog. 

Tahliye Süresini Kısaltma: Bapların bir binada var olma sebeplerinin başında evgin durumlarda boşaltma süresini kısaltma ustalıklevi hasılat.

Yönetmelik hassaten yangın merdivenlerinin ahit içre nöbetlevsel kalmasını ve asayiş standartlarına müsait olmasını bulmak dâhilin bakım ve teftiş gerekliliklerini bile ele alır. Ana teferruatlar beyninde, emin ve rantabl bir boşaltma sürecini kolaylaştırmak midein safi tabelalar, ehliyetli tenvir ve engelsiz yollar dâhilin gereklilikler mekân tuzakır.

Yangın baplarının ve elan biriyi yangın ekipmanın nasıl kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın nasıl esenlandığını öğrenmek üzere zemin durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Report this wiki page